Frissítés

~ Sziasztok! ~


Néhány hete gondolkodom frissítéseken, újdonságok bevezetésén, éppen ezért hoztam Nektek friss híreket a blog változásaival kapcsolatban.

1. Bizonyára észrevettétek, hogy az "Oldalak" menüpont bővült két, azaz kettő újdonsággal. Örömmel jelentem be, hogy mostantól a blogon megtalálhatóak lesznek különféle ajánlók (könyv, zene, film, stb) és fordítások (novella, dalszöveg, vers, stb). 

2. Jelenlegi álláspont szerint a következő posztokat tervezem feltenni a közeljövőben, amint elkészülök velük:
- Egy új fajta, de annál érdekesebb novella, amiben szerepet kap nyelvünk csodálatos tulajdonsága, miszerint az E/3-ban íródott történetről nem lehet eldönteni, hogy a főszereplő milyen nemű. Az ötletet egyébként a finn tanárom adta, ezúton is szeretnék neki hálás köszönetet mondani ezért (is)! :)
- Egy érdekes nyelvi jelenség, amely megtalálható a magyarban és az angolban egyaránt, és kapcsolatban áll az ábécével.
- Másik folytatásos történetem, a Titkos egyezség folytatása.
- Az Aprócska titkaink folytatása. Ezzel kapcsolatban tartozom egy vallomással: azért frissítem mostanában csak ezt, mert a Merengő Fanfiction oldalon érdemesebb úgy tevékenykedni, ha minél kisebb időközönként tud frisset hozni az ember.

Mindezek mellett tervben vannak más, egyéb változtatások is, de ez még nagyon attól függ, hogy lesz-e elég időm rájuk. Merengőn egyébként megtaláltok Lizziechan profil alatt.

Köszönöm, hogy szántál rám időt és végigolvastad!

Üdv,
Barbi